Най-мразеният полицай в Америка, който предизвика смъртта на чернокожия Флойд

...
 Най-мразеният полицай в Америка, който предизвика смъртта на чернокожия Флойд
Коментари Харесай

Най-мразеният полицай остана и без жена

 

Най-мразеният служител на реда в Америка, който провокира гибелта на чернокожия Флойд в Минеаполис и провокира митинги в цялата страна, се раздели стремително както с работата си, по този начин и с жена си.

Съпругата му Кели съобщи, че подава молба за бракоразвод като употребява уеб страницата на адвокатската адвокатска фирма Sekula Law Offices в Фейсбук.

По информация на адвокатската фирма дамата на някогашния служител на реда Дерек Шовен се чувствала непоносимо след гибелта на 48-годишния афроамериканец, арестуван от мъжа й. Тя изрече съболезнования на околните му.

От два дни в Минеаполис митингите на чернокожите палят полицейски сектори, магазини, окупират малките екрани, стигнаха и до Белия дом.

Презинетът Доналд Тръмп дефинира дейностите на служителите на реда като ужасни при задържането на Флойд. Той бе задържан откакто плащал продуктите си в магазин с подправен чек. Полицаите го извели от автомобила, проснали го на асфалта, а Шовен притиснал с коляно врата му като по този метод му попречил да диша. Малко по-късно афроамеринецът починал от задушаване, четиримата служители на реда бяха уволнени, а митингите не стихват.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР